Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-06-18

Panera Atenens curs 2016-2017!

12:00 - Ja tenim a punt la Panera Atenens Curs 2015-2016!


Ben carregada de productes i serveis, valorada en gairebé 400 €. 

Participa en el sorteig per només 1 € la tira! Farem el sorteig després del Festival d'Estiu Atenens 2016, el dissabte dia 18 de juny, al Pavelló d'Ateneu Les Bases!


Productes: 


Un tractament per la cura del cos de la col·lecció Flor de Lotus i Bambú, de Mary Kay, que conté un gel exfoliant per al cos, una loció nutritiva per al cos i un spray desodorant per al cos. També inclou un xec regal per una sessió d'automaquillatge. De Marta Verdaguer Assessora de bellesa Mary Kay.


Una crema pel dolor muscular i una crema expectoral, 100% naturals i elavorades per Montse Serral, fisioterapeuta.


Una malla infantil de licra tècnica de la marca Dijaneiro.


Un paquet de galetes per a nens de la casa Tierlies i un prducte Fostprint junior, cedit per Susanna Sanchez, Dietista, nutricionista.


Un xec regal de 50 € per a gastar a la botiga Rios Running, cedit per Toni Bravo.


Un lot de productes gurmet cedit per Garoina: un paquet de fideuà de fumet de pescador, un pot de préssec en almívar, un pappardelle Di Martin, un pot d'olives grans, una bossa patates fregides casolanes, un paquet de bastonets d'oli d'oliva, un paquet pasta Farfalle de colors, un pot de tomàquets sencers naturals, un pot de pinya natural i dues cerveses Moritz d'ampolla.


Dues ampolles de cava freixenet, un val per a una inscripció i un mes gratuït al centre esportiu Ateneu Les Bases, una tovallola per a la suor Ateneu Les Bases. Cedit per Ateneu Les Bases.

 

Ja pots comprar la teva tira per 1 € i recorda que el sorteig tindrà lloc el dissabte dia 18 de juny després del Festival d'Estiu Atenens 2016!