Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-10-01

Mou-te amb el cor! Dissabte 1 d'octubre

11:30 - Enguany la Setmana del Cor es presenta moguda i intensa!

 

Els principals centres esportius de Manresa: Ateneu Les Bases, Club Gimnàs Gimbe, Club de Fitness Cube i Piscines Municipals de Manresa, s'han unit per preparar l'activitat dirigida de l'any!

 

Una masterclass de ball sota el nom "Mou-te amb el cor!" que ens farà bategar el cor d'emoció, d'energia i de diversió durant una bona estona!

Apunta: Dissabte dia 1 d'octubre de 2016, a les 11.30 h a la Plaça Sant Domènec de Manresa.

 

Es tracta d'una classe de ball dirigida pels tècnics més "canyeros" de tots els centres participants, on es combinaran les coreografies de les modalitats de l'Estil Dance, el Sh'bam i la Zumba. Serà oberta a tothom i apte per a petits i grans!

Vens i ens unim per moure'ns amb el cor!?

 

La masterclass "Mou-te amb el cor!" es rodejarà d'altes serveis, activitats i exhibicions per a menuts i grans durant bona part del matí. La festa està assegurada! Vine a Sant Domènec!

 

La Plaça Sant Domènec també serà el punt final i d'unió amb els participants a la Caminada Cardiovascular de la "Setmana del Cor 2016", oberta a tothom, que tindrà lloc des de les 9 h del matí fins a les 12 h del migdia.

 

La caminada, organitzada per les entitats: Mútuacat, Reanima, SEM i Parc de la Sèquia, serà d'unes 3 h de durada i seguirà un recorregut per Manresa i pel Parc de l'Agulla, finalitzant a la mateixa Plaça Sant Domènec, on els participants s'uniran a l'acte Central i podran aprendre a utilitzar un Desfibril·lador DEA de la manera més divertida.

Uneix-te a la caminada sortint a les 9 h des del pàrquing de la Fundació Universitària del Bages, a l'avinguda Universitària, 4-6 de Manresa. Inscriu-te+