Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-10-02

3a posició del CRAM, competint per primera vegada en una categoria superior!

09:00 -

3a posició del CRAM, competint per primera vegada en una categoria superior!

 

El passat diumenge 2 d'octubre es va celebrar al Pavelló Municipal de Figueres el Campionat de Catalunya Base de Conjunts i la 1a Fase del Trofeu Tardor de Gimnàstica Rítmica, on l'equip Cadet del Club Rítmica Ateneu Manresa, contra tot pronòstic, va aconseguir el bronze!

 

Aconseguir la 3a posició va ser un fet inesperat i sorprenent, ja que l'equip Cadet competia per primera vegada en aquesta categoria (nivell VII), categoria superior en la qual es trobaven el curs passat. Enguany l'equip Cadet del CRAM, doncs, competeix en nivell VII en lloc del nivell V-VI.

 

Felicitats a totes les integrants de l'equip: Claudia Obiols, Lucia Porcel, Júlia Gracia, Elisa Tico, Marta Richarte, Aida Ferrer i Laura Garcia. Aquestes van interpretar un exercici amb tres pilotes i dues cintes, a ritme de l'excel·lent composició musical de Santi Arisa.

 

L'equip Aleví Nivell IV també hi va participar, amb una excel·lent actuació de mans lliures. Amb Jara March, Laia Sancho, Lidia Martin, Maria Ayerbe, Neus Calves i Martina Leiva,

 

Felicitats CRAM!