Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-12-13

AteNadal 2016!

20:00 -

 

 

 

No et perdis l'AteNadal d'enguany!!! Activitats de tota mena! Des de sortides de running, tallers i circuits de bicicleta, moments desenfrenats de salsa... i, com sempre, la gran arribada del Patge Eliseu a l'Ateneu!

 

Apunta entre el dilluns dia 13 i el dissabte dia 24 de desembre, petits i grans activarem el cos i la ment, tot gaudint plegats a l'Ateneu Les Bases!

 

 ________________________________________________________________________________________________

Les activitats especials del Centre Esportiu són per a tots els abonats...

I en teniu una de cada per triar: Aqua, Zumba, Sh'bam, Spin, Ioga i Tono!

 

 ________________________________________________________________________________________________ 

Les activitats AtenOut, ens ompliran d'energia els dissabtes al matí. Són gratuïtes i obertes a tothom!

- El dissabte dia 24 de desembre farem un running al Collbaix amb en Joan Salamaña al capdavant. Ens trobarem a les 10 h a l'entrada de l'Ateneu Les Bases per anar plegats amb cotxe fins a l'Eix Transversal, on el deixarem i pujarem fins al cim del Collbaix, on pararem a fer un avituallament abans de baixar.

- El dissabte 17 de desembre, de 10 h a 14 h, compartirem una sortida familiar amb bicicleta de muntanya, apte per a tots nivells, apte per a petits i grans... Pedalarem per un bonic recorregut direcció Santpedor, passant pel Parc de l'Agulla i la Séquia, a través de pistes fàcils i algun corriol. Als 15 km farem una parada per recuperar-nos amb un avituallament a base de pa amb xocolata i begudes, mentre els tècnics de Bike&Pons ens faran participar en un joc tècnic per a conèixer un dels punts més importants de la bicicleta de muntanya: La tècnica. 


________________________________________________________________________________________________

El Centre Cívic, obre les portes a tothom qui vulgui! I de la mà de l'Escola Saoco, convida a tothom provar la salsa amb uns dels mestres més cubà de la zona!

 

O, si ho prefereixes, també tens les portes obertes al taller de "La mecànica bàsica de la bicicleta", impartit per Bike&Pons, on ens prepararan per a entendre i dominar el manteniment de la bicicleta per si els Reis ens en porten una! Ens ensenyaran a ajustar bé els canvis, a entendre els sorolls estranys, ens explicaran per a què serveixen tots els caragols, a saber actuar en cas de punxada o cadena trencada, a saber on hi va oli, i a on grassa... Vine amb la teva multi-eina i aprèn a utilitzar-la!

 

 ________________________________________________________________________________________________

I... el que no pots perdre't de cap de les maneres és la festa, com cada any, del

Patge Eliseu arriba a l'Ateneu!

Dissabte dia 17 de 10 a 13 h, la festa per a compartir en família, gratuïta i oberta a tothom!

 

Tindrem el Patge Eliseu escoltant a tots i a cadascun dels nens i nenes que li vinguin a deixar la carta als Reis d'Orient, tot repartint caramels i bons desitjos.

 

Paral·lelament els més petits podran començar a practicar el pedaleig i la seguretat vial en el circuit infantil amb la bicicleta que rodejarà els patis interns de les instal·lacions. També podrem saltar a l'inflable gegant de La Creu Roja, tot col·laborant per a aconseguir joguines per als petits més desemparats.

 

I podràs veure què han après els nens i nenes d'Atenens en el Festival Infantil Atenens on veurem coreografies de Hiphop i Club Rítmica Ateneu Manresa.

 

I per a rematar-ho, podràs venir al taller infantil de la biblioteca a aprendre a decorar l'arbre de nadal de casa a partir de reciclatge de materials de rebuig.

 

Per Nadal, esport, oci i cultura... a l'Ateneu Les Bases!

 

No t'oblidis de comprar la teva participació a la Loteria de Nadal 2016 a l'Ateneu Les Bases, i guanya la Panera Atenadal 2016! Clica+ i descobreix què porta!