Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2016-12-22

Panera Atenadal 2016

06:00 - I què portarà la Panera d'Atenadal d'enguany?

 

Oci, cultura i esport per valor de 860 €! Això si que t'alegrarà l'entrada al 2017!

 

Prepara la taula de Nadal perquè aquest any la podràs ben ornamentar amb un autèntic pernil Pota Negra gentilesa de Frankfurt Xavi, que podràs acompanyar amb els millors productes delicatessen de Garoina: espàrrecs, filets de verat, olives, cors de carxofa, musclos, diferents preparats per a fideuada, pastes especials, vol-au-vent i galetes de primera!

 

Evidentment, a la taula de nadal no hi faltarà el beure! Dues ampolles de vi negre, 2 de cava i una ginebra de les bones! Gentilesa de La Vineria, Frankfurt Xavi i CID's

 

Abans de tot això, però, et podràs posar ben guap@ amb un ritual facial, una manicura i un disseny de celles a ESSA.E

 

I de cara a l'any 2017 ja podràs tornar a possar-te a "to", començant per una dieta ben equilibrada amb una visita amb els dietistes de Som Naturals i un lot de cremes espelmes i sals naturals per a cuidar la teva pell.

 

Per a després de tant nadal, dolços i copes, podràs recompensar les teves dents amb el lot de productes bucodental de Centre Dental Sara Bureu.

 

I... un missatge? Doncs no, un no, dos! Dos massatges relaxants de 20 minuts amb la fisioterapeuta del Centre Therapy Montse Serral

 

I de cara l'any vinent ja tindràs temps per a experimentar moments intensos al Teatre Kursaal de Manresa amb les dues entrades obertes, i al centre d'Spa Temps d'Spa... I podràs compartir altres moments amb la millor companyia tot omplint l'estómac al Bar Onteneu i al Restaurant Tècum.

 

I no t'oblidis de venir a fer activitat a l'Ateneu les Bases carrega'n-te d'energia amb les barretes si gels ETIXX!


Com guanyo el premi?
Si el dia 22 de desembre de 2016, el número de participació de la teva butlleta de loteria del 2016 d'Ateneu Les Bases coincideix amb les últimes 4 xifres del número guanyador de la Loteria de Nadal de 2016, ets el guanyador!
Ateneu Les Bases publicarà el número guanyador a través de la pàgina web i facebook, per a recordar-ho!

En aquest cas hauràs de passar a recollir el premi a la recepció d'Ateneu Les Bases abans del dia 22 de gener de 2017.
Cal que avisis amb antelació de la teva recollida a la recepció del centre, per telèfon o per correu electrònic a info@ateneulesbases.cat, i que mostris la teva butlleta guanyadora al recollir el premi abans de la data marcada.