Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-07-01

Presentació Quota campus Estiu

17:00 - El dilluns dia 1 de juliol a les 17.00h, presentació de la Quota campus d'Estiu a l'Auditori de l'Ateneu Les bases.

Presentació de la quota adaptada als horaris dels estudiants que formin part del col·lectiu d'estudiants i associats al carent del Campus Universitari de Manresa, amb un paquet que cobreix tot l'estiu per un preu molt assequible! Informate'n a la recepció!

 

El carnet del campus universitari de Manresa rep una gran acollida i ja supera els quatre-cents associats

 

·      El regidor d’Ensenyament  i Universitats, Antoni Llobet,  ha fet entrega avui dels  carnets a nous associats en un acte celebrat a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases, que és en aquests moments el servei adscrit més sol·licitat pels estudiants per aconseguir  descomptes i promocions d’estiu.

 

Manresa, 1 de juliol de 2013.- El carnet del campus està rebent una gran acollida entre la comunitat universitària de Manresa i, en aquests moments, ja ha aconseguit superar els 400 associats, una xifra molt important tenint en compte que encara no ha començat el primer període de matriculació i que la majoria de sol·licituds s’han fet a través d’Internet.

 

La presentació de les dades del número d’associats aconseguits fins ara s’han  fet públiques avui a la tarda en un acte celebrat a l’Auditori de l’Ateneu les Bases i durant el qual el regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, ha fet el lliurament dels carnets a alguns dels nous estudiants associats.

 

L’Ajuntament de Manresa ha volgut celebrar l’acte a l’Ateneu les Bases, i amb la presència també del director d’aquest equipament, Bernat Gaya, ja que aquest centre polivalent és el servei adscrit al carnet del campus que més peticions ha rebut fins ara per part dels estudiants per aconseguir els avantatges de descomptes i promocions exclusives per a universitaris. En aquests moments, dels més de 400 associats del carnet, un total de 214 inscrits s’estan aprofitant dels preus especials que ofereix en exclusiva l’Ateneu les Bases

 

Aquest equipament de la zona nord de Manresa que entre d’altres serveis compta amb piscina, àrea termal, zona de fitness, sala d’activitats dirigides i solàrium, ofereix a la comunitat universitària que tenen el carnet del campus una quota especial de 60€ per a dos mesos i sense matricula, vigent durant els mesos de juliol i agost, amb entrada durant tot el dia.

 

El carnet del campus, una iniciativa de l’Ajuntament

El Carnet del Campus és una iniciativa del campus universitari de Manresa, impulsada per l’Ajuntament i amb la participació dels quatre centres universitaris de la ciutat: l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Althaia (UIC).

Es tracta d’un carnet on empreses de diferents àmbits ofereixen promocions exclusives dirigides a tota la comunitat universitària: estudiants, personal de les universitats i serveis complementaris, docents i investigadors. Aquest carnet es pot demanar a través del web www.campusmanresa.cat i és gratuït.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un vincle més estret entre la comunitat universitària i el sector comercial de la ciutat en benefici mutu. El carnet vol ser un carnet per a la ciutat que mostra els beneficis d’estudiar i viure a Manresa.