Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-06-25

Atenadons

09:00 - El 25 de juny comença l'Activitat d'estiu Atenadons, per als més petits de tot! 
Cada dia de la setmana de 9.00h a les 13.00h, amb possibilitat de dinar fins les 14.00h.

Fins al 6 de setembre

 

Ateneu Les Bases ofereix a través del programa atenadons un espai per als infants de 4 a 35 mesos pensat per gaudir de l’estiu: experimentant, jugant i aprenent.

 

 

 

Els objectius de l’activitat són oferir un espai ric en estímuls que sigui segur, agradable, divertit i educatiu, afavorir el desenvolupament integral i l’autonomia dels infants i fomentar la descoberta d’un mateix i dels altres.

 

 

Es desenvoluparan activitats com l’espai aigua, amb 1 sessió diària de piscina de 30 minuts amb monitors especialitzats. La psicomotricitat, on el moviment és cabdal en el desenvolupament físic i psíquic de l’infant. La música, que serà sempre present a l’espai. Els infants poden familiaritzar-se amb diferents elements sonors, aprendre i cantar cançons. El conte, que s’explicarà diàriament. La Panera dels Tresors i Joc Heurístic, on es descoberira objectes naturals i d’ús quotidià amb materials que tinguin diverses possibilitats manipulatives, sensorials i cognitives. I, finalment, els hàbits i rutines.