Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-06-02

FESTA DEL 5è ANIVERSARI ATENEU LES BASES

18:00 - FEM 5ANYS! DIVENDRES 2 DE JUNY

 

Les activitats especials de divendres a la tarda són per a començar a obrir gana:

 

Estrenarem la terrassa Cosment amb un Family Ioga, a les 18 h per a nens i nenes de 4 a 10 anys acompanyats d'un adult.

 

I pels que necessitin més adrenalina, Sortida Atenout BTT: els 5 corriols en BTT, ens trobarem a les 18 h amb la bici de muntanya i anirem a cercar els 5 millors corriols de la zona del Poal. Aprendrem la tècnica en corriol de pujada i de baixada. Ruta d'uns 20 km. Nivell tècnic mig.

 

 

 

FESTA DEL 5è ANIVERSARI ATENEU LES BASES. 

DISSABTE 3 DE JUNY DE 2017 DE 10 A 15 H

Dissabte dia 3 de juny, de 10 a 15 h, a l'Ateneu les bases... 5è Aniversari!
La festa per a tota la família més "bestial" de Manresa!
Música en directe, animació, exposicions, activitats, tallers, jocs gegants, circuits, botifarrada i molts regals! Per a petits i grans i obert a tothom!

Ateneu Les Bases ha preparat activitats especials:

Per començar, Ioguilates a les 9.30 h, i AquaDance, a les 10 h per a despertar-nos tots i gaudir de la festa amb tota l'energia possible!
I per acabar, la súper-masterclass-especial, amb tot l'equip Ateneu, a l'aire lliure i a ritme de musica en directe... serà un gran xou! De 11.30 a 13.45 h: BodyArtBodyCombatCoreXplote!, AteDance i BatucaMove*!

I durant tot el mati, la fira del 5è Aniversari es desplegarà entre el carrer cintaires, el pàrquing i el pati exterior, donarà molt de si:

 

Circuit Extrem de Bicicleta amb Mbici, parades de tallers de mascares en anglès d'English4all i xapes personalitzades amb La Creu Roja, parc de jocs gegants, pista de basquet sobre rodes per FCEDF, tot un repte!

 

Podràs veure els últims models d'automòbils DS Futurauto, comprar les malles més "molones" de Dijaneiro, obtenir obsequis de la Junyent Cínica Dental i conèixer totes les activitats i programes de la Coordinadora de Jubilats i pensionistes de Manresa.


I també podràs adoptar un gos de la Protectora Seporan, donar sang al Banc de Sang i Teixits, pujar al camió dels bombers de l'Associació d'Antics Bombers de Manresa, veure Gegants i Dracs de La Carnavalada, tastar dolços  i productes eco del Tastet de l'Abat, i menjar la botifarra de la barbacoa d'Onteneu!

 


Tot amanit amb l'animació de l'esplèndid Jordi Callau i el soroll, soroll, soroll de la batucada del grup Xàldiga.

 

 

CONCURSOS INSTAGRAM:

Concurs "El Photocall amb més m'agrada":

Pots participar a l'Instaconcurs dels #5anysateneu amb el photocall de Remsa, penjant una fotografia al teu instagram, podràs guanyar 5 mesos a l'Ateneu Les Bases!

Cal que l'etiquetis amb els hashtags #5anysateneu i #ateneulesbases, i aconseguixis el màxim de likes. Publicarem la fotografia guanyadora el dia 12/06/17.

 

 

Concurs express "La foto més matinal i original":

Pots participar a l'Instaconcurs express dels #5anysateneu penjant la foto més original que puguis, entre les 9.30 i les 11.30 h del matí del dissabte a la Festa de l'Aniversari, el nostre jutge Jordi Callau entregarà el premi a la fotogrfia més orginial penjada a la xarxa Instagram amb l'eqtiqueta #5anysateneu, les 11.30 h.

Premi: Un menú per a dos al Restaurant Onteneu.

 

 

 

 

Organitza: Ateneu Les Bases. 

Participa: Federació Catalana de Basquetbol, Creu Roja Manresa, Associació d’Antics Bombers de Manresa, Banc de Sang i Teixits, Protectora Seproan, Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapaciatat Física, Manresa de Serveis en Bicicleta, Jordi Callau Quius, Centre Therapy, Centre English4all, Automoció Futurauto, The Animal King, Restaurant Onteneu, El Tastet de l’Abat, Copisteria Remsa, Tomàs Bellès, Dijaneiro, Junyent Clínica Dental, Revista Xics i Tot Oci Catalunya Central.