Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-06-03

Un gran 5è Aniversari!

10:00 -  Tot un èxit de participació, actitud, energia, bon rotllo i diversió al 5è Aniversari d'Ateneu Les Bases, el passat 3 de juny de 2017.

Tot l'equip d'ateneu no tenim paraules per agrair a tots els participants i col·laboradors la seva participació tan carregada d'actitud positiva i ganes de passar-ho genial.

Tot va començar amb un Family Ioga a la terrassa Cosment, el divendres al vespre... va ser màgic compartir aquesta disciplina entre pares i fills i sota un cel d'estiu amb olors de primavera i vistes a Montserrat... Mentrestant, els més atrevits es van escapar a fer els 5 millors corriols de la zona en BTT, i, com sempre, s'ho van passar genial.

La festa del dissabte al matí, va ser realment apoteòsica.... i el sopar de la nit, increïblement carregat de riures i moltíssim bon rotllo.

La jornada de dissabte va començar amb un Ioguilates en parella i un AquaDance súper energètic a ritme de "ballaruca" de la bona.
I va acabar amb la súper-masterclass-especial dirigida per tot l'equip d'Ateneu, a l'aire lliure i a ritme de música en directe, va ser un gran xou!
Encara que la pluja va amenaçar la jornada, només varen ser 4 gotes les que van caure, sense que cap dels participants se n'adonés, ja que les remullades dels Antics Bombers de Manresa a base de mànega els van deixar ben remullats des de bon matí. Ben necessari va ser, ja que van donar-ho tot seguint les ordres de l'equip d'Ateneu Les Bases en una Masterclass explosiva sota un sol que no va deixar d'escalfar l'ambient fins a l'últim moment.

La classe va acabar amb una increïble batucada del grup Xàldiga, que van donar-ho tot omplint el barri a base de tambors. Finalment vam poder treure el pastís d'aniversari, tot cantant la cançó d'aniversari feliç...

Mentrestant, a la fira del pàrquing, els nens van poder fer màscares (English4all), pedalar al Circuit Extrem de Bicicleta (Mbici), jugar al joc de l'oca (Creu Roja Manresa), rodar i botar la pilota al basquet en cadira (FCEDF), saltar a l'inflable gegant... I els adults varen poder degustar dolços (El Tastet de l'Abat), comprar malles "molones" (Dijaneiro) i conèixer els serveis del barri (Junyent Cínica Dental, fisioteràpia Centre Therapy) i del poble (Coordinadora de Jubilats i pensionistes de Manresa).

Les exposicions van decorar el recinte amb els últims models d'automòbils DS (Futurauto), el llampant camió antic de bombers (Associació d'Antics Bombers de Manresa), els divertits i simpàtics Gegants i Drac de La Carnavalada, i els gossos en adopció i productes canins (protectora Seproan i The Animal King).

Moltes gràcies a tots i a tot l'equip d'Ateneu Les Bases, que feia goig amb la seva nova equipació patrocinada per la clínica pedològica Cibip, feien goig de veure!

Gràcies també a la resta de col·laboradors: Federació Catalana de Basquetbol, Copisteria Remsa, Tomàs Bellès, Revista Xics i Tot Oci Catalunya Central.

 

CONSULTA L'ALBUM DE FOTOGRAFIES DE TOTA LA FESTA. CLICA+