Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-06-26

Adventureland!

09:00 -  

Del 26 al 30 de juny al 8 de setembre de 2017, 
per a infants de p3 a 6è, de 9 a 13 h o de 9 a 15 h...

les Jornades Infantils d'Estiu 2017 ja són aquí!

 

 

 

 

 


Amb el lema "Adventureland", acompanya'ns en un viatge inoblidable ple d'aventures, descobreix un munt d'històries i mites, endinsa't en el món dels dibuixos animats, còmics i contes infantils favorits!
Emocionants gimcanes aquàtiques de Toon Lagoon, el veritable Camp Juràssic, la lluita contra els diabòlics supervillans a la batalla The Justice League, els antics mites i llegendes de The Lost Empire, l'illa misteriosa de Animal Kingdom, el Hollywood dels musicals amb The Music Room, exploracions pels misteris del School of Wizardy... t'ho perdràs?!

Activitats com esport, piscina, jocs, treballs manuals, teatre, cuina, danses i cançons en anglès pels diferents espais com el pavelló, la ludoteca, l'auditori, la piscina i les diferents aules del Centre Cívic...

I enguany, a més, moments únics, amb els tallers de Kapla i de Cupcakes, les activitats a Can Font i al Parc de l'Agulla, la sortida en BTT, la nit a l'Ateneu, la sortida al Museu de Geologia, la gimcana amb jocs d'aigua, la patinada al Congost, la ballaruca a base de Zumba...

Inscripcions anticipades:
Del 17 de maig a l'1 de juny de 2017, per fills d'abonats d'Ateneu Les Bases, participants d'activitats Atenens i nens/es que hagin participat a anteriors jornades. 
Resta d'inscripcions: Del 5 al 20 de juny de 2017, Segons disponibilitat de places.
A la recepció d'Ateneu Les Bases els dilluns, dimecres i dijous de 10.30 a 12.30 h i de dilluns a divendres de 17.30 a 19.30 h.

 

 CLICA PER A MÉS INFO (+)