Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-06-26

Inici Jornades Infantils d'Estiu!

Ha començat l'estiu, i això vol dir que les Jornades Infantils d'Estiu d'Ateneu les Bases ja estan en marxa! Amb el lema "Adventureland" aquestes vacances d'estiu, els vostres fills i filles ens acompanyaran en un viatge inoblidable ple d'aventures, on descobriran un munt d'històries i mites, s'endinsaran en el món dels dibuixos animats, dels còmics i contes infantils favorits.


Com a bons aventurers viurem diferents històries i aquestes seran el teló de fons de les Jornades Infantils d'Estiu on cantarem cançons, farem teatre, jugarem a jocs populars, crearem treballs manuals, cuinarem, farem esport i ens refrescarem a la piscina, entre d'altres moltes sorpreses! Tot en un ambient divertit, realitzant algunes activitats en anglès de la mà d'English4all, per garantir la immersió lingüística.

Totes les activitats de les Jornades Infantils d'Estiu s'adrecen a nens i nenes de P3 a 6è, actual curs 2016-2017. Els grups els organitzem per franges d'edat, per assegurar una perfecta interacció nen/a - monitor i una excel·lent relació entre nens i nenes. L'horari és de 9 a 13?h. Opció acollida i recollida: de 8 a 9 h i de 13?h a 13:30 h.