Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-07-10

Inscripcions obertes d'Atenens!

 

 

 

 

 

 

 

Nou curs d'Atenens!
Amb moltíssimes novetats!


El Hip-hop es renova convertint-se en el nou i explosiu Move&Danceballaruca assegurada! Els clàssics de sempre segueixen amb tota l'energia i disciplina: Pilates Reformer, corregim les postures; Club Triatló Ateneu, tres disciplines en una; Entrenament Personal Aquàtic, aprenem a nedar ràpidament; i Iniciació a la Bicicleta, com a transport dins i fora de la ciutat i com a esport per a divertir-se descobrint el món!


També seguirem amb la Robòtica educativa, construint i programant, i el Fem cinema, on farem un curtmetratge.... una mica de ciència i art, per a seguir estimulant el cervell i la creativitat.... i incorporem, a més, la Iniciació a la Fotografia, per a poder tenir més eines per a expressar-nos a través de la imatge, tan necessària i utilitzada avui dia....

Altres novetats són la Construcció de mòbils i El meu món en paper, l'art de l'Origami, per a no deixar de banda les arts manuals de tota la vida, i a més Iniciació als Escacs: anàlisi, atenció, concentració, prendre decisions... jugar pensant!

Un ventall ben complet!

Estimula cos i ment!  

Atreveix-te amb Atenens!

Totes les inscripcions estan obertes, podeu dirigir-vos a recepció d'Ateneu per apuntar-vos!
Informació completa a clica (+)

Per veure el calendari d'Atenens clica (+)