Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-07-14

Torn 3, The Justice League

Torn 3, The Justice League

 

La tercera setmana de les Jornades Infantils d'Estiu ha sigut d'allò més dolça, plena de superherois i amb una nit màgica. Amb la temàtica setmanal "The Justice League" els nens i nenes de les Jornades han realitzat una sortida al Parc on amb les seves disfresses de superherois (Batman, Power RangersPJ MasksLadybugs...) han pogut gaudir de diferents jocs organitzats pel nostre equip de monitors.
Això no és tot, el dimecres 12 i el dijous 13 de juliol, vam tenir l'oportunitat de treballar amb el reconegut pastisser Xesc Bartés, d'Àngels i Dolços, a la nostra cuina en el Taller de Cupcakes; on els nostres nens i nenes van poder elaborar un cupcake Red Velvet que estava boníssim.

Però l'estrella de la setmana ha estat la Nit a l'Ateneu, aquesta activitat es va desenvolupar al llarg del vespre on els nostres infants van poder sopar al solàrium, quan es va anar fent fosc realitzar-hi jocs on vam riure tots moltíssim, es va tancar amb una disco al pavelló i acabar dormint tots a l'Auditori, l'endemà de la mà d'Ateneu Les Bases tots vam gaudir d'un tradicional esmorzar de pa amb presa de xocolata.

Aquesta intensa setmana s'ha finalitzat amb la col·laboració del Club Rítmica Ateneu Manresa on els nostres grans van poder aprendre una mica d'aquesta disciplina.