Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2017-07-17

Torn 4, Sobre rodes!

09:00 - Torn 4, Sobre rodes

 

La quarta setmana de les Jornades Infantils d'Estiu ha anat rodada. Amb la temàtica setmanal "The Lost Empire" els nens i nenes de les Jornades han realitzat activitats inspirades en pel·lícules com Tadeo Jones, Atlantis o el famós arqueòleg Indiana Jones, d'aquesta manera han pogut gaudir de diferents jocs, balls i esports al pavelló, tallers de plàstica i en especial el taller de cooking que han cuinat un àpat d'allò més prehistòric.


L'activitat especial de la setmana ha estat organitzada conjuntament amb Mbici i GuiesBtt.cat, aquesta activitat es va dur a terme en dues jornades. La primera, el dimecres 19 de juliol, els infants de p3 a 2n de primària van poder gaudir d'una activitat al pavelló i al solàrium d'Ateneu Les Bases, en aquests dos emplaçaments es van realitzar diferents cricuits amb dificultats adequades a la franja d'edat dels participants. La segona, el dijous 20 de juliol, on el nens/es de 3r a 6è de primària van fer una sortida en Btt que els va portar des de l'Ateneu Les Bases fins els Aiguamolls.

Si vols conèixer més sobre l'oferta d'activitats que Mbici i GuiesBtt.cat ofereix a Ateneu Les Bases, consulta els següents links:


Iniciació a la Bicicleta (clica+)

Sortides Familiars en BTT (clica+)