Ateneu Les Bases
Inici   »  Totes les notícies   »  2013-07-17

Èxit del projecte Fun Esport 2013 de les primeres Jornades Infantils d'Estiu de l'Ateneu Les Bases

Els manresans més petits, des de 3 anys fins als 12, estan passant uns matins carregats de diversitat i activitats innovadores dins les diferents instal·lacions de l'Ateneu Les Bases.

 

I es que les polifacètiques instal·lacions del centre donen molt de joc: des de la biblioteca, la cuina, passant per la piscina, l'auditori, les aules d'estudi o els patis interiors... un conjunt d'espais que permeten fer activitats com cuinar, ballar, explicar contes, teatre, manualitats o tirar-se a la piscina.
L'eix principal és el nou projecte Fun Esport 2013, on tot gira al voltant de la llengua anglesa, i cada setmana tots els nens i nenes passen per un país de parla anglesa i coneixen les seus costums i riqueses, i ho aprenen amb monitors que els parlen excluisvament en anglès.
Cada divendres representen, en angles, una obra de teatre, un ball, i una perormance final on mostren tot el que han après del país que han estat treballant durant la setmana.

La setmana passada, passant pei Irlanda, els nens es van endinsar en el món de les granges i al arribar es van trobar amb multitud d'animals com gallines, conills, ànecs, eriçons, ovelles, pollastres o cabres... dos dies més tard es quedaven tots plegats a dormir al centre, fent un sopar i un esmorzar de germanor.

Aquesta setmana, estan passant pels EUA, i avui dimecres dia 17, faran un taller de cuina durant tot el matí, amb les dietistes del Centre Alternatura, on aprendran a fer galetes i refrescs sans i nutritius.