Inici del taller de Cuina Tradicional
19:30 - Vine i aprèn a fer els plats de tota la vida d'una manera fàcil i saludable. Gaudeix de l'escudella autèntica amb pilota, la mel i mató (amb elaboració artesana de mató), el fricandó de vedella amb bolets, les Pomes al forn, els canelons de carn amb beixamel, les faves a la catalana, el xató amb romesco (Elaboració artesana del romesco), els fideus a la cassola, la crema catalana, la brandada de bacallà i la samfaina"
Els dimecres 29 de gener, 12 i 26 de febrer, 12 i 26 de març, i 9 d'abril, de 19.30h a 20.45h. Preu: 48€ (60€ no abonats). Consulta els suplements.

![header=[] body=[Youtube] Youtube](/cache/media/Image/banners/youtube-logo-png/youtube-logo-2013-11-05_09_06_54-amplada22000.png)
![header=[] body=[Instagram] Instagram](/cache/media/Image/banners/instagram1-jpg/instagram1-2013-11-05_08_34_35-amplada22000.jpg)
![header=[] body=[Facebook] Facebook](/cache/media/Image/banners/facebook-png/facebook-2013-06-27_13_20_24-amplada22000.png)
![header=[] body=[Twitter] Twitter](/cache/media/Image/banners/twitter-png/twitter-2013-06-27_13_20_24-amplada22000.png)
Notícia anterior
